PRINTS

SUMMER SANDALS

ByMaleneBirgerCohenSandalerLotteSkovgaardNielsenTheStylecavalrysort.jpg
ByMaleneBirgerCohenSandalerLotteSkovgaardNielsenTheStylecavalry.jpg
sandals.jpg

I seem to be talking a lot about spring and summer these days but it’s simply because I can’t wait much longer. I even started buying sandals – and actually wore them outside for 30 minutes earlier this week. I can tell you, it wasn’t warm but it was worth it. And this brings me to what this post is actually about: my new sandals, say hi to my new loves: my bling bling sandals. I quite like how they can take an outfit from dull to fab in a matter of seconds. Imagine this: a warm summer day (back to where it all started), beautiful painted nails (preferably in this color), a pair of ripped denim jeans (and yes, you are right, my infatuation is getting ridiculous), a perfectly fitted tee (I think, I might have found the life-changing version – more on this later), the company of best friends (you know who you are), wine (white all the way) and my new sandals. Sounds like sweet music to my ears. Getting them in both oak and black might have been a “tad” over-doing it but what can a girl do?

 

Jeg synes ikke, jeg snakker om andet en forår og sommer for tiden, men det er vist fordi jeg virkelig længes efter sol, varme og lyse nætter. Måske det også er derfor, jeg er gået amok og købt (to par) nye sandaler – og faktisk havde jeg dem på – udenfor – i 30 min i dag. Det var ikke varmt, men det var det værd. Men tilbage til hvad det her indlæg handler om, mine bling bling sandaler. Hvad jeg godt kan lide ved dem er, at de på få sekunder kan forvandle mit outfit fra kedeligt til festligt – og forestil dig så lige det her: en varm sommerdag (tilbage til hvor det hele startede), smukke farverige negle på fødderne (helst i denne farve), et par hulled jeans (og ja, helt korrekt, min besættelse er ved at blive latterligt), selskab af de bedste venner (I ved selv hvem I er), vin (hvid selvfølgelig) og så sandalerne. Lyder helt perfekt i mine ører. Og igen I har ret – at købe to par, hvor eneste forskel er farven, er muligvis lidt overdrevent, men hvad skulle jeg gøre?

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRINTS