AN OLDIE BUT GOODIE

RECOMMENDATION LOUIS VUITTON / MARC JACOBS

book3.jpg
book1.jpg
book2.jpg
book5.jpg
book4.jpg

I can’t get enough of pretty coffee table books and among my favourites is this one: Louis Vuitton/Marc Jacobs: In association with the Musee Des Arts Decoratifs, Paris. It’s both informative and visually stunning. I especially love flipping through the pages that display the various campaigns since the start of Marc Jacob as head designer. Campaigns that features everyone from all supermodels to Madonna.

 

Buy Louis Vuitton/Marc Jacobs: In association with the Musee Des Arts Decoratifs, Paris on Amazon

 

Jeg kan ikke få nok af smukke coffeetable books og blandt mine favoritter er denne: Louis Vuitton/Marc Jacobs: In association with the Musee Des Arts Decoratifs, Paris. Bogen er både informativ og visuel smuk. Jeg elsker især at bladre gennem de sidste sider, der viser de forskellige kampagner siden Marc Jacobs start hos modehuset.  

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AN OLDIE BUT GOODIE