BOXES

AN OLDIE BUT GOODIE

ProenzaSchoulerBootsLotteSkovgaardNielsenTheStyleCavalry.jpg

Yesterday when I was busy clearing out my closet (flea market season is just around the corner) I came across my old (almost vintage) Proenza Schouler boots. I actually don’t remember which season they are from but I think they are at least 5 years old. I forgot all about them, so that was a nice surprise on a Saturday that was spend with some other – can’t call them oldies – but definitely goodies, Thomas and Maiken.

 

Jeg har i øjeblikket travlt med at rydde ud i mit skab (loppemarkedsæson er lige om hjørnet – og hold øje med min Tictail shop) og i den forbindelse faldt jeg over mine gamle (næsten vintage) Proenza Schouler støvler. Jeg kan faktisk ikke huske hvilken sæson, de er fra, men de ​​må være mindst 5 år gamle. Jeg havde egentlig glemte alt om dem, så det var en dejlig overraskelse en lørdag, der blev tilbragt med et par andre – jeg kan ikke kalde dem oldies – men helt sikker goodies, Thomas og Maiken.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOXES