WHAT I'M WEARING

BOXES

10150036_10152785701721992_1506051408_n.jpg
I always keep the storage boxes from when I buy shoes, bags or jewelry. Obviously because they are so pretty but also because it’s a great way to store your stuff – and actually protect your shoes/bags when you don’t use them.

Jeg gemmer altid æskerne, der følger med sko, tasker og smykker. Selvfølgelig fordi de er så fine og dekorative, men også fordi det er en god måde at opbevare mine ting på – og rent faktisk beskytter de netop sko/tasker i de perioder, hvor du ikke bruger dem.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I'M WEARING