ADAX BY CARIN WESTER

GARANCE DORÉ STATIONARY

garance-dore-rifle-stationery-2.jpg
My friends and family know never to let me lose in a book store unless they have loads of patience, plenty of time or possess the same ability as me to get completely lost in the magic of books, stationary, greeting cards and calendars – perhaps that’s also why I got more than what’s healthy excited about the news of Garance Doré launching her own line of stationary in collaboration with Rifle Paper. Looks so pretty. The line is available from March and will be sold in Garance’s own boutique and at selected retailers worldwide. 

 

Picture via Garance Doré

 

Både min familie og mine venner ved, at de aldrig skal slippe mig løs i en bogbutik medmindre de har masser af tålmodighed, er i god tid eller kan blive lige så optaget af smukke bøger, brevpapir, kort og kalendere som mig – måske også derfor blev jeg mere end sundt begejstret ved nyheden om at Garance Doré lancerer hendes egen linje med brevpapir i samarbejde med Rifle Paper. Det ser SÅ pænt ud. Brevpapiret kommer i butikker fra marts og vil udover Garances egen butik, også blive solgt hos udvalgte forhandlere over hele verden.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADAX BY CARIN WESTER