RUDOLPH CARE

ADAX BY CARIN WESTER

carinwester.jpg
I got myself a new bag – and I’ve been waiting on it in what feels like forever. It’s from the collaboration Carin Wester did with Adax and I can’t wait for the right occassion where I can wear it. It has the perfect size and I really like that it also has a strap so I’m not limited to only wearing it when going out. Hurry up and head over to Bisou.dk if you are interested in your very own Adax by Carin Wester bag.

 

Jeg har fået en ny taske – og jeg har ventet i en evighed på den. Den er fra Adaxs samarbejde med den svenske designer Carin Wester og jeg glæder mig ret meget til en lejlighed, hvor jeg kan tage den i brug. Den har den perfekt størrelse og jeg er begejstret for, at den også har en lang rem, så jeg ikke er begrænset til kun at bruge den, når jeg skal i byen. Skynd dig over på Bisou.dk, hvor du kan vinde din helt egen (eller faktisk 6 stk!!!) Adax by Carin Wester taske. 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RUDOLPH CARE