WHAT I'M WEARING

ESSENTIALS

pic9.jpg
It’s no secret that the Parisian pharmacies are beauty heaven and you should always do your research before going to Paris because there are so many things you need to bring back. One product I always make sure to stock up on is Bioderma’s Créaline H2O which throughly removes your makeup. Also my newest addiction is the Bioderma Créaline H2O wet wipes. Just perfect for removing eye makeup. Remember to buy the travels size of the bottles as well as the 500 ml is to big to travel with.

 

Det er ingen hemmelighed, at de parisiske apoteker er beauty-heaven, og du bør altid – for at være sikker på du får alt med hjem – være grundig i din research inden du tager til Paris. En ting jeg altid har med retur i kufferten er Biodermas Crealine H2O, der grundigt fjerner makeup. Min seneste afhængighed fra samme mærke og serie er vådservietterne. Helt perfekte til at fjerne øjenmakeup med. Husk også at købe den lille rejsestørrelse, når du alligevel er afsted. 500 ml flasken er lige lovlig stor at rejse med.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I'M WEARING