HAY KALEIDO TRAYS

WHAT I’M WEARING

feather1 copy.jpg
feather2 copy.jpg
feather3 copy.jpg
My fairy-like white Lochan-cape from By Malene Birger hasn’t really been put to use yet, but I’m waiting for that right moment for me to wear it. It has some strong princess-vibes, so I really want to wear it with ripped denim jeans and a pair of cool heels, preferably a pair of Gianvito Rossi booties that I had my eyes of for quite some time now.

 

By Malene Birger Lochan cape right here.

 

Min fe-lignende Lochan-kappe fra By Malene Birger er ikke rigtg godt i brug endnu, men jeg venter egentlig bare på det rette tidspunkt. Den har nogle temmelig stærke prinsesse-vibes, så jeg planlægger at bruge den med ripped denim jeans og et par cool Gianvito Rossi støvler, som jeg har haft et godt øje til i alt for lang tid.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAY KALEIDO TRAYS