CHRISTIAN LOUBOUTIN

HAY KALEIDO TRAYS

tray1 copy.jpg
A great way to store the jewelery you wear the most is in these cute trays from HAY. They give you a really great overview – and in my case reminds me to put on my jewelry as I always make sure they are placed somewhere I can’t forget about them. The trays come in a lot of different shapes, sizes and colors.

 

Kaleido trays from HAY right here, Stine Goya earring, ASOS pearl earrings and Rebekka Rebekka signature ring.

 

En cool måde at opbevare sine smykker på er i det her fine bakker fra HAY. Udover at give mig et bedre overblik, så minder de mig også om at få mine smykker på, da jeg sørger for altid at stille dem, hvor jeg ikke kan undgå at se dem. De kommer i mange forskellige former, farver og størrelser.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTIAN LOUBOUTIN