MY FAVORITE EARRINGS

CHRISTIAN LOUBOUTIN

Christian_Louboutin.jpg
It’s funny how the fashion life cycle change. 5 years ago when I bought these Christian Louboutin in Los Angeles, I’d been craving them for such a long time. But then it changed and I felt the world had almost OD’ed on those red soles. Now I’m kind of getting back into the Louboutin-mood. Especially because I’m so into the leopard ones, I posted on instagram the other day (follow me @thestylecavalry). This made me rekindle my old love-affair… now it’s really just too bad that these are crazy uncomfortable. What to do?

 

Det er sjovt som alle produkter har en livscyklus. For fem år siden da jeg i et lykkerus købte de her Christian Louboutin stilletter i Los Angeles, havde jeg ønsket mig dem så uendeligt længe. Og så pludselig – efter et års tid – havde jeg ligesom fået lidt for meget og OD’ede på de røde såler. Og nu er jeg efterhånden ved at være klar til Louboutin igen. Måske fordi jeg er så sygt vild med leopard-versionen, som jeg postede på instagram den anden dag (følg mig på @thestylecavalry). Det har fået mig til at genoplive min tidligere kærlighedsaffæreo g de sorte er retur forrest på hylden. Det er bare så ærgerligt at netop de sorte er ulidelige at have på. Nogle råd?

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FAVORITE EARRINGS