THE ICONIC BOTTLE

MY FAVORITE EARRINGS

earring2 copy.jpg
earring1 copy.jpg
My favorite earrings at the moment are my newly-purchased pearl earring and my gold horse from Stine Goya. I’m actually considering getting another piercing in my ear, I just need to find the right place in Copenhagen to get it done. Any recommendations?

 

Mine favorit-øreringe lige nu er min for nyligt købte perleørering og min guld hest fra Stine Goya. Jeg går og overvejer at få endnu en piercing i mit øre, jeg skal bare lige finde ud af hvor i Københan jeg skal få den lavet. Nogle anbefalinger?

 

Pics by Thomas Degner

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE ICONIC BOTTLE