WHAT I'M WEARING

THE ICONIC BOTTLE

AKS6194.jpg
AKS6412.jpg
Screen shot 2014-01-26 at 11.08.07 AM.png
AKS8401.jpg
Probably the next big thing to hit us – and of course only available for the selected few. But seriously this Chanel iconic bottle-bag is beyond. From outside the Chanel Haute Couture show in Paris earlier this week. Shot by 21ème‘s Adam Katz Sinding for W Magazine.

 

Helt sikkert den næste store ting, – og selvfølgelig kun tilgængelig for de særligt udvalgte. Men seriøst den allerede helt ikoniske Chanel flakon-taske er for vild. Billederne er fra Chanel’s Haute Couture show i Paris tidligere på ugen. Skudt af 21èmes Adam Katz Sinding for W Magazine.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I'M WEARING