STINE RIIS & SURFACE TO AIR

BAUM UND PFERDGARTEN FAVORITE

Dress_01.jpg

I’ve got a serious lace addiction – but you already know that (one word: Kafi). Maybe that’s also why I’m so freaking excited about this dress from Baum und Pferdgarten. Not only is it in a gorgeous lace but it’s also navy – which I forgot to tell you, is my new favorite color. I recently also added a pair of navy leather pants to my wardrobe and I really just like how it brings a bit of color without being to colorful… plus it look amazing with grey, which is another favorite of mine at the moment. I can’t wait for Spring when I can wear this with bare legs and sneakers – or my dream sandals from Isabel Marant SS14.

 

 

Jeg har en seriøs blonde-afhængighed – but det ved I jo allerede (et ord: Kafi). Måske netop derfor er jeg også helt oppe og køre over min fine kjole fra Baum und Pferdgarten. Ikke kun er den i den smukkeste, grove blonde, den er også navy, der er en af mine yndlingsfarver lige for tiden. For nylig tilføjede jeg også et par navy læderbukser til min garderobe, og jeg elsker hvordan farven giver noget farve uden dog at være for farverig – derudover er blå så mega pænt med grå, der er en anden af mine favoritter p.t. Jeg glæder mig helt vildt til forår, hvor jeg skal hoppe i kjolen med bare ben og sneakers – eller mine drømmesandaler fra Isabel Marant SS14.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STINE RIIS & SURFACE TO AIR