MISE EN DIOR TRIBAL EARRINGS

NARS CONCEALER

NarsConcealer.jpg

NARS has a true cult following for a lot of their products. One of them being the Multiple Stick in the color Copacabana, another one being the Correcting Shade concealer. As you know, I already bought the Multiple Stick (read more here) but I also had to try out the concealer. It’s definitely one of the best ones I tried, so I’m sticking with it – and my favorite for those dark under-the-eyes-circles, the Clinique Airbrush concealer.

 

Nars Correcting Concealer, Clinique Airbrush Concealer

 

NARS har efterhånden opnået kultstatus for en del af deres produkter.  Blandt andet the Multiple Stick i farven Copacabana og Correcting Shade concealeren. Som I ved, så købte jeg førstnævnte i New York (I kan læse mere her), men jeg var selvfølgelig også nødt til at kaste penge efter concealeren, der er virkelig god. Helt sikkert en af de bedste jeg har prøvet, så jeg tænker, at jeg holder mig til den – samt min favorit til de irriterende mørke rander under øjnene, nemlig Cliniques Airbrush concealer.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MISE EN DIOR TRIBAL EARRINGS