NEW IN: CÉLINE MULES

MISE EN DIOR TRIBAL EARRINGS

Screen shot 2013-12-24 at 5.23.35 AM.png
You can’t be surprised (taking my previous post into consideration) that I really wish these gorgeous Dior Mise en Dior was under the tree for me tonight. I would wear them immediately and forever. Merry Christmas to you all.

 

Dior Mise en Dior tribal earrings

 

I bliver nok ikke overraskede over (min tidligere post taget i betragtning), at jeg virkelig ville ønske disse smukke Dior Mise en Dior lå under juletræet til mig i aften. Jeg ville tage dem på med det samme og bære dem for evigt. Glædelig jul til jer alle.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: CÉLINE MULES