BASIC TOPS

NARS COPACABANA

Nars_02.jpg
While in New York with my own personal beauty-expert, Maiken from Nouvelle, I was convinced that I definitely needed the Multiple Stick from Nars in my life – and looking back she was definitely right. It gives my skin a bit of glow, which is much needed at the moment. The winter always gives me such dull skin. I of course had to check out The Things We Do in order to learn how to use it. You can do the same right here.

 

Mens jeg var i New York med min egen personlige skønhedsekspert, Maiken fra Nouvelle, overbeviste hun mig om, at jeg bestemt havde brug for Nars’ Multiple Stick i mit liv – og selvfølgelig havde hun helt ret. Den giver min kedelige, vinterhud noget glød, hvilket er yderst tiltrængt i øjeblikket. Jeg måtte selvfølgelig efterfølgende straks tjekke The Things We Do for at lære lidt mere om hvordan jeg brugte den – glød er pænt, perlemor over det hele, not so much. I kan selv tjekke hvordan og hvorledes lige her. 

 

Get NARS COPACABANA here.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BASIC TOPS