ON MY WISHLIST

PRETTIEST SHOES

The prettiest shoes this Fall is definitely on courtsey of Proenza Schouler’s Jack McCollough and Lazaro Hernandez. So feminine and versatile. Perfect with both a midi-length skirt and cropped pants. I’ll keep my eyes out for these.

De smukkeste sko dette efterår er afgjort fra Proenza Schoulers Jack McCollough og Lazaro Hernandez. Så feminin og alsidige. Perfekt til både en midi-længde nederdel og cropped bukser. Jeg skal så afgjort holde øje med hvornår de kommer i butikkerne.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON MY WISHLIST