THE MAGIC BRUSH

ON MY WISHLIST

Two of the few items I keep on craving is delicate lace bras and Chanel bags. I really love a great oufit consisting of the most basic of shirts, preferably a little see-through, and a beautiful bra. It can be done very tasteful. Combine with a Chanel bag, black jeans and a pair of sky high heels and you definitely got your essentials in place.

To af de sager jeg konstant bliver ved med at crave er sorte blonde bh’er og Chanel-tasker. Jeg elsker et outfit bestående af den mest basic tee, helst en smule gennemsigtig, kombineret med en smuk bh, en Chanel taske, sorte jeans og et par tårnhøje hæle.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE MAGIC BRUSH