ARE YOU AN IRON GIRL?

THE MAGIC BRUSH

Once upon I time I didn’t understand why some people would spend that much money on a brush. “It’s magic” they said. I didn’t believe them. Not until that day that I tried the magic brush myself. And the rest is – as they say – history.

Mason Pearson brushes from 450 DKR.

Der var engang jeg ikke forstod hvorfor nogle mennesker ville bruge så mange penge på en hårbørste. “Den er magi” sagde de, men jeg troede dem ikke. Ikke før den dag at jeg prøvede den magiske børste selv. Resten er – som man siger – historie.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARE YOU AN IRON GIRL?