BEAUTY JUNGLE

ARE YOU AN IRON GIRL?

Tomorrow I’m off to London with this girl and I really hope that we will have time to go see Matchesfashion.com‘s new exhibition which opens in the store in Marylebone tonight. Helena Christensen has photographed several high-profile muses from Caroline de Maigret to Juliane Moore and Dree Hemmingway who all are seen offering their take on the store’s exclusive cobalt blue Iron Girl jumper.

I morgen rejser jeg på weekend i London med denne dame, og jeg håber virkelig, at vi når forbi Matchesfashion.com‘s nye udstilling, der åbner i aften i deres Marylebone-butik. Helena Christensen har taget billederne, der har op til flere it-damer foran linsen. Alle viser deres bud på hvordan Rika’s Iron Girl bluse i cobalt-blå (eksklusivt hos Matchesfashion.com) skal styles.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY JUNGLE