DARIA

BEAUTY JUNGLE

Sometimes I’m having such a hard timing finding my way through the beauty jungle. Simply because I don’t really know what kind of skin I have. Except that it’s ageing. That’s why I decided to try the anti-aging series from Tromborg. So far I’m really content. I’ll let you know how it goes.

Det er så svært at finde mig gennem skønhedsjunglen. Mest af alt nok fordi jeg ikke helt ved hvilken type hud jeg har, udover at den bliver ældre. Derfor havde jeg lyst til at prøve anti-ageing serien fra Tromborg, som jeg indtil videre er ganske tilfreds med.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DARIA