WHAT I'M WEARING

SUMMER’S NO. 1

A few years back I forgot to put on my sunscreen and had the worst sun burn ever. Since then I have made sure to carefully apply sunscreen each and every time the sun comes out… even though I actually really, really hate it. Mostly because it’s always so sticky. But not anymore. I got my new favorite sunscreen from Tromborg and I love it.

For et par år siden blev jeg virkelig slemt forbrændt af solen og lige siden har jeg været meget omhyggeligt med at påføre solcreme hver eneste gang solen kommer frem…. Selvom jeg egentlig virkelig hader det fordi det er så fedtet. Men ikke mere. Mød min nye yndlings  fra Tromborg.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I'M WEARING