WHAT I'M WEARING

WHAT I’M WEARING

I’m in love with the SS13 Dries van Noten collection and for that reason I really had to buy H&M’s copy of the transparent shirt. I’m still considering the original though, but for now, H&M will do. Now I’m on my way back to Berlin. Had the best weekend in Copenhagen with my Bisou-crew (go check out the new site and win).

Topshop skirt, H&M shirt, Helmut Lang tank, Céline sunnies, Chanel bag.

Jeg elsker Dries van Notens SS13-kollektion og af den grund måtte jeg også hoppe på H&M’s kopi af den transparente skjorte. Jeg overvejer nu stadig originalen, men for nu står den på H&M. Nu skal jeg retur mod Berlin – efter den bedste weekend i København med mit Bisou-crew (har I checket det nye site – og vind).

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I'M WEARING