THE PERFECT EXAMPLE

WHAT I’M WEARING

I don’t know what I was thinking this morning when dressing… It’s 35 degrees in Berlin and I decided to wear a coat – and underneath a transparent dress, so no way I could take the coat off. Learned my less, so tomorrow I will be wearing more season-appropriate clothes. Like a bikini or something… Friday I’m off to Copenhagen for the relaunch of Bisou (are you coming to our party?)and the hair dresser. As you can see, it’s very much needed. And speaking of Copenhagen. I’m actually moving home. I got a new and very exciting job I will be starting right after Roskilde Festival.

Acne dress, Rodebjer coat and Celine sunglasses.

Jeg ved ikke helt hvad jeg tænkte på i morges, da jeg klædte mig på. Det er 35 grader i Berlin og jeg beslutter, at det er en god ide at iføre mig en frakke. Og under havde jeg selvfølgelig en gennemsigtig kjole, så det var helt umuligt at tage frakken af. I morgen har jeg tænkt mig, at tage noget mere sæson-passende tøj på. En bikini måske… På fredag smutter jeg til København til vores store Bisou-relaunch (kommer I til festen?). Jeg skal lige nå forbi frisøren inden. Som I kan se er det yderst tiltrængt. Og nu vi snakker om København, så kan jeg fortælle, at jeg faktisk flytter tilbage til København. Jeg har fået nyt spændende job og starter lige efter Roskilde Festival. Yeah.

Photos: Judith Surusiay

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT EXAMPLE