THE CHANEL BAG

SUMMER PEACHES

Summer er for mange lig med nudes og peaches. Egentlig er jeg selv – også om sommeren – mest til mørke negle ala Chanels Rouge Noir eller Essies Licorice, men i år har jeg overgivet mig og er helt solgt over Tromborgs Morfeus. Den er naturlig, men giver alligevel neglene en virkelig lækker farve. Også Oriflames Cream Blush er et hit i min bog. Man skal passe lidt på med mængden, men den giver en fin glød til kinderne. Endelig er en øjencreme essentiel (selv eksperten siger det aldrig er for tidligt at starte, damer). Jeg er bl.a. fan af Cliniques All-About-Eye-Serum, der har en de-puffing effekt.

For many girls Summer equals nudes and peaches. But for me, I actually normally prefer darkers shades for my nails – for example Chanel’s Rouge Noir or Essie’s Licorice – even in Summer times. But this year I must admit, that I’ve completely given into Tromborg’s Morfeus. It’s very natural but still gives the nails a subtle peachy color. Also Oriflame’s Cream Blush is a hit in my book. You need to be careful of how much you use but it really gives your cheeks a nice glow. Also eye cream is essential (even the expert says it’s never to early to start). I use different ones but I’m definitely a fan of Cliniques All-About-Eye-Serum, that has a de-puffying effect.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE CHANEL BAG