GRUNGY

THE CHANEL BAG

En af mine favoritter i garderoben er min sort/guld Chanel-taske, som jeg købte i 2008 i San Francisco. Den var dyr – på den der måde, at min daværende kæreste måtte betale halvdelen, da jeg ikke kunne trække det på mit kort, men jeg har ikke fortrudt købet et sekund. Jeg kan glemme den lidt i perioder (da jeg altid opbevarer den i dustbag og kasse), men så kommer jeg pludselig i tanken om den og bliver helt varm i hjertet over at eje den. Den er meget klassisk, og kan styles damet og elegant eller du hoppe i et par jeans og en hvid t-shirt og straks har man et mere alsidigt hverdagslook. Næste Chanel-taske jeg drømmer om er Boy-tasken, der er sygt dyr, men alt for pæn. Jeg er nødt til at begynde at spare seriøst op.

One of my favorite items in my wardrobe is my black/gold Chanel bag that I bought in  San Francisco in 2008. It was pricey – in the way that my boyfriend at that time had to pay half because I couldn’t pull it on my card. Still I haven’t regretted the purchase for even a second. There are month where I don’t use and almost forget about it (as I always keep it in the dustbag and box), but then I suddenly remember it and and feels all happy that it’s actually mine. It’s very classic and can be styled both ladylike and elegant or you can combine it with a pair of jeans and a white t-shirt and immediately have a more versatile everyday look. The next Chanel-bag I’m dreaming about is the Boy-bag, which is crazy expensive but so pretty. I really need to start saving. 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRUNGY