BLACK AND WHITE PRINTS

INSPIRATION

Der sker ikke meget her for tiden, men det er som om perioden mellem vinter og forår har efterlaft mig helt uinspireret. Jeg magter ikke at se mere på mit vintertøj, men det er også for koldt til at hoppe i sommertøjet. En ting er dog sikker. Så snart solen varmer mere og temperaturer ryger lidt højere op, så har jeg lyst til at afprøve følgende:

– opsprættede ben på jeans
– gå med store smykker
– afprøve all-white
… og så har jeg sådan lyst til at investere i Valentino pumps

Intet nyt, intet revolutionerende, bare mega, mega pænt. Hvad med jer?

Not much is happening on here these days, but it’s as if this period between Winter and Spring has left me really uninspired. I cannot look anymore at my warmer clothes but it’s also still too cold for Summer wear. But one thing is for sure. As soon as the sun is out and the temperatures are higher, I want to try out: cut-up jeans, big jewelery and an all-white out. And I really want to invest in those Valentino pumps. Nothing new, nothing revolutionary, just pretty, really, really pretty.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK AND WHITE PRINTS