GOLD VS. SILVER

BLACK AND WHITE PRINTS

Print i alle former og afskygning har klæbet sig fast på min hjerne. Det er bare så utrolig svært at bære, i hvertfald for mig. Jeg føler mig lidt som en klovn. Men måske ideen – for mig – er, at holde det i sort og hvidt. Mere klassisk, men stadig vældig on-trend.

Prints in all shapes and colors are stuck on my brain. I just find it so incredible difficult to wear, I feel like such a Bobo when I try. Maybe key is to combine prints in only black and white. Makes it so much more classic but still very on-trend.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOLD VS. SILVER