MISMATCH DONE WELL

GOLD VS. SILVER


Guld er i langt højere grad end tidligere på min ønskeseddel, når jeg overvejer at investere i nye sager. Primært smykker, men egentlig også detaljer og reelle items. Specielt synes jeg, det er super fint, når sølv og guld kombineres. Udtrykket bliver knap så elegant, men meget “nu”.

Gold is much more now than previously on my mind. Especially jewelry but actually also in the details and actual items. I really like when gold and silver are combined. It not as like ladylike but very much “now”.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MISMATCH DONE WELL