ON MY MIND: ESPADRILLES

BASICS: THE LEATHER JACKET

En læderjakke er, hvis du spørger mig, en af de vigtigste items i dine garderobe og det kan virkelig betale sig at bruge noget tid – og nogle penge – på at finde den rigtige.  For mig er en læderjakke, s å meget mere end bare en jakke. Jeg bruger den til shorts, jeans, nederdele og kjoler, og mere som en cardigan end en egentlig jakke.  Derfor har jeg også nogle stykker at vælge imellem: to fra Rick Owens, en fra Acne og en fra Stine Goya. Den næste skal helt sikkert være fra Balenciaga. Faktisk har den været på min ønskeseddel virkelig længe fordi den er så sygt pæn, men det er prisen desværre også.

A leather jacket is, if you ask me, one of the most important pieces in your wardrobe and it really pays off to take some time – and money – on finding the right one. For me a leather jacket is so much more than just a jacket. I wear it with shorts, jeans, skirts and dresses, and actually more like a cardigan than an actual jacket. So I have a few to choose from: two from Rick Owens, one from Acne and one from Stine Goya. The next one has to be from Balenciaga. In fact its been on my wish list for longer than I care to admit, It’s absolutely sick – but unfortunately so is the price. I need to start saving.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON MY MIND: ESPADRILLES