COLOR ME BADD

ON MY MIND: ESPADRILLES

En tendens, der ikke er til at komme uden om lige nu er espadrilles, og da min jagt på sommersandaler netop er startet, tænker jeg, at netop espadrilles er et godt sted at starte. Lige nu står valget mellem Valentino eller Chanel. Hvor Valentinos er meget feminine med de fine blonder, er Chanels mere rå pga. læderet. Begge er dog så pæne, så pæne.

One of the major shoes trends this season is the espadrilles and since my Summer-shoes-hunt just began, I think I should start looking for cool espadrilles. Right now I’m so into the Valentino and Chanel ones. The Valentino’s is so cute and feminine but the Chanel more versatile and cool. But both are just sooo amazing.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COLOR ME BADD