SOPHIE BILLE BRAHE

COLOR ME BADD

Fine nye farver fra Ciaté. Den lyserøde er afprøvet og giver en meget fin sommerlige rose-farve. I dag vil jeg bestille tid til en manicure og pedicure, så jeg kan blive sommerklar. Foråret er i luften i Berlin.

Pretty new colors from Ciaté. The rose-colored polish has been tested and gives a really cute summerish color. Today I’m gonna book at time for this year’s first mani and pedi. I need to get my body into shape, because Spring is in the air in Berlin.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOPHIE BILLE BRAHE