INSTANT UPDATE

THREE FLOOR

Jeg synes tit, jeg står og mangler items, der skiller sig ud. På den anden side har jeg heller ikke lyst til at give en formue for dem. Derfor har jeg fundet frem til Three Floor, der laver de pæneste sager, fra nederdele og kjoler til strik og toppe og fine, fine jakker. Jeg har endnu et køb til gode, men nu sidder jeg igen og bliver helt hooked, især på Ginta bomber-jakken. Alt på shoppen minder mig faktisk lidt om Balenciaga og Proenza Schouler, hvilket jeg tænker er et meget fint kompliment.

I so often look into my closet looking for those one-of-a-kind-standout pieces that I know isn’t there. Then I start to search for them online but always end up with a basket full of crazy expensive pieces. That’s why I’m so glad I found Three Floor which makes the coolest items at reasonable prices –  from bottoms to tops and outerwear. I still haven’t bought anything but it won’t be long. I’m very into the Ginta bomber-jacket. A lot of it sort of reminds me of Balenciaga and Proenza Schouler and I guess that is sort of a compliment.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTANT UPDATE