TOO COOL FOR SCHOOL

THINKING OF…

… Kaviar Gauche for Zalando Collection shorts. Hvis ikke det var for 20 cm højt sne, minusgrader og ben i samme farve som sneen, så var jeg klart hoppet i de her blonde shorts. Alt for pæne. Generelt er hele Kaviar Gauche for Zalando Collection-kollektionen virkelig pæn og jeg har øje på flere sager derfra. Online fra 28 marts.

… Kaviar Gauche for Zalando Collection shorts. So if it hadn’t been for 20 cm. of snow, minus degrees and legs in the exact same color as the snow, I would definitely have worn these shorts today. So pretty. And I must say the whole Kaviar Gauche for Zalando Collection-collection is really, really nice… and it’s not just something I’m saying because I work here. Online from March 28th.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOO COOL FOR SCHOOL