A GUIDE TO FRENCH GIRL HAIR

TOO COOL FOR SCHOOL

Hvis I følger med på Luelle har I allerede set, at Givenchy’s Riccardo Tisci har designet scene-kostumer til Rihanna og hendes Diamond World Tour. Jeg var fan og nu endnu mere efter at have set billeder af hende i dem. Too cool for school. Se flere her.

If you read Luelle you already know that Givenchy’s Riccardo Tisci designed the stage outfits for Rihanna and her Diamond World Tour. I was a fan – and even more so after I’ve seen these icture of Rihanna wearing them. Too cool for school. See the rest here.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A GUIDE TO FRENCH GIRL HAIR