CURRENT OBSESSION

A BOTANICAL DREAM

Jeg kan lige nu ikke komme i tanke om noget smukkere end de her smukke blomster-sweatre fra Masha Reva og Syndicate of Kiev. Selvfølgelig udsolgt. Ville være ret fin med alle sagerne fra mit imaginære klædeskab: Céline clutchen og  Balenciaga-ringen. Et eller andet siger mig Frede og Tikkie også vil kunne lide den?

Right now I can’t think of anything more beautiful than these botanical sweaters from Masha Reva and Syndicate of Kiev. Sold out of course. Would be amazing with all the items from my imaginary wardrobe: the Céline clutch and the Balenciaga-ring. Something tells me Frede and Tikkie will also like it. 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CURRENT OBSESSION