WHAT I'M WEARING

BAD INFLUENCES

Det er farligt at arbejde med andre, der – ligesom mig – er besat af pæne ting og som føler en trang til at vise mig dem. Tag nu den her jakke eller det kunne også være de her sko…. Efter min kollega viste mig dem, har jeg nu besluttet, at jeg uden tvivl ville være meget lykkeligere, hvis jeg var i besiddelse af begge. Og ja, jeg vil også stadig eje af Saint Laurent Paris-tasken. Jeg føler, det bliver et dyrt forår.

It’s dangerous to work with others who – like me – are into pretty thing. Especially if they feel an urge to share these things with me and I end up being obsessed with them. Take for example this jacket or these shoes. Ever since my colleagues showed them to me, I haven’t been able to get my mind of them. I’m sure I would be so much happier with both items in my life. Actually all three pieces since I’m still totally into the Saint Lauren Paris bag. I feel like it will be a very expensive spring.

Photo: Tommy Ton for Style.com

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I'M WEARING