ON MY WISHLIST: MATCHING OUTFITS

WHAT I’M WEARING

I Diesel jeans… faktisk lidt af en sensation for jeg har ikke været i jeans i mindst 3 år, men 2013 skal altså være året og jeg fornemmer jeg godt kunne blive addicted. Derfor også ganske heldigt, at Bisou har indgået et samarbejde med Diesel Skinzee jeans. I forbindelse med det samarbejde kan I godt sætte kryds i kalenderen den 6. (København) og 9. marts (Aarhus). Hvorfor vender vi tilbage til.

Strik fra Etoile Isabel Marant, Diesel Skinzee jeans, Isabel Marant støvler, Wood Wood jakke, Céline Trio-taske og &Otherstories armbånd.

In Diesel jeans… which is quite the sensation so let me hear some noise, please. Why you might ask? Well actually this is the first pair of jeans I’ve been wearing for at least three years. So I guess 2013 will be known as the year I started wearing jeans again.  But I’m off to a good start and I’m feeling some addictions already. And I must say Bisou’s collaboration with Diesel Skinzee comes in the best possible time. And speaking of this collaboration, please save the date on March 6 (Copenhagen) and March 9 (Aarhus). We’ll let you know soon.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON MY WISHLIST: MATCHING OUTFITS