WHAT I'M WEARING

ON MY WISHLIST: MATCHING OUTFITS

Lige nu er jeg helt hooked på matchende outfits. Det er meget contemporary og en virkelig fin måde at tilføje en vis coolness til din garderobe. Jeg har optur over de her to sæt fra den nye J.W Anderson for Topshop-kollektion (sweatere udsolgte, men nederdele her og her), som ikke blot matcher, men også er i et skotsk-tern-lignende mønster. Og netop skotsk-tern har været en af de hotteste streetstyle-tendenser under New York Fashion Week. Jeg er især vild med Tamu McPherson’s sæt, der er en virkelig cool blanding af fuldstændig mismatch, men på samme tid helt, helt perfekt.

Right now I’m really into matching outfits. It’s very contemporary and a great way to add a certain coolness to your wardrobe. I really love these one from the new J.W Anderson for Topshop-collection which isn’t only matching but also in a check-like pattern which has been one of the hottest streetstyle-trends during New York Fashion Week. I’m especially into Tamu McPherson’s out which is a really cool mix of complete mismatch but on the same time also somehow matching.

Tommy Ton for Style.com

 

 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I'M WEARING