RERUN ON TRENDS

VERONICA B. VALLENES

Bedrager mine øjne mig eller er det læderbukser på billede 10, de der lidt baggy, sådan lidt street’ede af slags. Jeg vil gerne bede om dem NU og hvis I også smider modellens hår (sidste) i indkøbskurven, så skal jeg nok lade være med at bede om mere før jeg poster Anne Sofie Madsen-kollektionen. Wow.

Photos by Malene Lauritsen

Are my eyes deceiving me or is that actually baggy leather pants I see (p. 10)? Can I please just have them now. No time to waste. And if you put the long, gorgeous, wavy hair (last picture) I absolutely promise, I won’t ask for more until I post pictures from the Anne Sofie Madsen show. Wow.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RERUN ON TRENDS