A WARDROBE STAPLE: KNITS

STINE LADEFOGED

Jeg er rent faktisk lidt bitter over ikke at være i København lige nu, Der er modeuge, masser af shows og mange af mine rare venner er samlet. Suk. Heldigvis har jeg allieret mig med dygtige mennesker, der kan dokumentere shows’ene for mig, og på den måde føles det lidt som at være der selv.. selvom billeder aldrig helt er det samme. Anyway så holdt Stine Ladefoged show i aften. Stine er en af de designere, jeg har glædet mig til de sidste sæsoner, da hun stadig er forholdsvis uetableret og meget kreativ… især hendes brug af strik er ret enestående.

Fotos af Malene Lauritsen

I’m actually feel a bit bitter about not being in Copenhagen right now. It’s fashion week, I’m missing all the good shows – and worst of all – my friends are all together. Sigh. Luckily I’ve hooked up with some very talented people who are going to send me pictures from all the shows (or most of them) so I’m can pretend like I’m there. Well on with it, tonight was the Stine Ladefoged show, a show I’ve been looking forward to this season as Stine is a pretty new and unestablished designer – but really, really creative. Especially her use of knit is quite unique.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A WARDROBE STAPLE: KNITS