THE MENTALLY UNSTABLE

A WARDROBE STAPLE: KNITS

En ting jeg aldrig kan få nok af i min garderobe er strik. Allerhelst de store, vamsede og chunky af slagsen. Derfor tog det mig heller ikke lang tid at bestille to af slagsen hos Mytheresa, især fordi de 1. var på udsalg, 2. var en af mine store besættelser, da de kom i butikkerne. Jeg har ikke fortrudt. Den her er faktisk ganske atypisk for min garderobe… på grund af den rød-brændte farve, men den er virkelig fin. Den anden er grå og er længere i modellen. Begge er fra Etoile Isabel Marant og ville være ganske praktiske her til modeugen, der uden tvivl bliver kold og windy. Rent faktisk kommer jeg ikke hjem til den i år, men jeg har sendt spioner i mit sted, så updates kommer der helt sikkert. Husk også at Bisou.dk blogger for Copenhagen Fashion Festival og der er allerede nogle fine indlæg, så kig forbi.

One thing I for sure can never get enough of is knits. Preferably the big, warm, chunky ones. That’s why it didn’t take me much more than a couple of minutes from I placed this beauty (and another one to be honest) in my basket and until I pressed the purchase button. They are both quite perfect. Both are bought at Mytheresa and are from Etoile Isabel Marant. Both would be perfect for Copenhagen Fashion Week which is this week. I’m sure it will be cold and wind, just like any other winter fashion week.  Unfortunately I won’t be able to attend this year but I’ve made sure to send spies so I can keep you updated. Remember that Bisou.dk is blogging for Copenhagen Fashion Festival and there are already some great posts, so please do stop by.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE MENTALLY UNSTABLE