DARIA IS PHOEBE IS DARIA?

THE MENTALLY UNSTABLE

Engang imellem skal man kaste sig ud i nye oplevelser og det har jeg så altså gjort igen. Derfor bor jeg nu i Berlin, hvor jeg det næste år skal være PR-manager for Danmark, Sverige, Finland og Norge hos en stor tysk webshop. Det har været et stykke tid undervejs med et par ture t/r til Berlin, det er lidt overvældede lige nu, men det skal nok blive godt… håber jeg.

Og for lige igen at understrege det…. Jeg elsker den her kollektion. Og jeg er også ret vild med de her sweater. Bare kald mig uligevægtig.

Once in a while you need to try new things, so that’s what I decided to do and that’s also why I’m now located in Berlin for the next year. I’ve already started my new job as PR-manager for Denmark, Norway, Sweden and Finland at a big German web shop and I can tell you,  it’s nerve-wrecking, exciting and overwhelming all at one time.

And just to underline my excitement for this collection, I’m gonna show you pictures again. And at the same time loving this, I’m craving this sweatshirt. Just called me mentally unstable.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DARIA IS PHOEBE IS DARIA?