ALL I WISH FOR IS...

DARIA IS PHOEBE IS DARIA?

Ligner Daria Werbowy og Phoebe Philo ikke hinanden helt vildt meget? Måske derfor synes jeg også, at Daria er den perfekte Céline-model. Og nu vi snakker om Céline… lækker kampagne. Pludselig craver man furry andefødder… og dog. Men så resten da.

Seriously doesn’t Daria Werbowy and Phoebe Philo look so much a like? Maybe that’s why I think Daria is the perfect Céline-model. And speaking of Céline… gorgeous campaign. You suddenly get a craving for furry duck-feet… or maybe not. But then rest then at least.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALL I WISH FOR IS...