STILL CRAVING BORDEAUX

2012 IN FASHION

2012 har budt på mange modenyheder og var bl.a. året hvor Karl Lagerfelds kat Choupette blev verdenskat, hvor Jean Paul Gaultier hyldte Amy Winehouse på catwalken, hvor Alber Elbaz fejrede 10 år hos Lanvin, hvor en banegård var en del af Louis Vuitton-catwalken, hvor H&M indgik designsamarbejder med Marni, Anna Dello Russo og Maison Martin Margiela, hvor Yves Saint Laurent blev til Saint Laurent Paris, hvor Raf Simons debuterede som Diors chefdesigner, hvor Jil Sander vendte tilbage til Jil Sander, hvor Harper Beckham indtog frontrow, hvor Chanel-hula-hop-tasken indtog catwalken, hvor Cara Delevingne vandt Model of the Year til the 2012 British Fashion Awards og endelig hvor Romeo Beckham fik sin model-debut. Men hvad byder 2013 mon på. Læs Refinery29s bud lige her.

2012 was another year of fashion news and 2012 was also the year where Karl Lagerfeld’s cat Choupette became worldwide famous, where Jean Paul Gaultier paid tribute to Amy Winehouse on the catwalk, where Alber Elbaz celebrated 10 years at Lanvin, where a full-life train station was a part of the Louis Vuitton catwalk, where H&M collaborated with Marni, Anna Dello Russo and Maison Martin Margiela, where Yves Saint Laurent became Saint Laurent Paris, where Raf Simons made his debut as Dior’s head-designer, where Jil Sander returned to Jil Sander, where Harper Beckham was to be found frontrow, where the Chanel hula-hop-bag made it’s first catwalk apperance, where Cara Delevingne won model of the Year at the 2012 British Fashion Awards and finally where Romeo Beckham made his modeling debut. 2013 is just around the corner and Refinery29 tells us what to expect right here.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STILL CRAVING BORDEAUX