FOGGY DAYS

STILL CRAVING BORDEAUX

Jeg kan huske at Marie og jeg rendte rundt på Gallery en modeuge for nogle sæsoner siden og jeg var helt og aldeles uforstående overfor farven bordeauxs tilbagevenden. For mig var den et levn fra firserne, der gerne skulle forblive i det årti. Ja, ja, meget kan hurtigt ændre sig og jeg er det bedste eksempel på, at man har et standpunkt indtil man tager et nyt. Nu elsker jeg bordeaux og heldigvis er den da også blevet nærmest en basis-farve i garderoben og passer smukt til både grå, sort og navy. Åh uransagelige årsager findes der stadig intet bordeaux i mit skab. En kæmpe fejl og noget jeg satser på at ændre på her til udsalget. Jeg kunne faktisk godt tænke mig et all-bordeaux-sæt, men er det go or no-go?

Via Fashiongonerogue

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOGGY DAYS