THE PERFECT LOOK

SPRING 2013 CAMPAIGNS

Spring 2013-kampagnerne er begyndt at komme frem. Største nyhed indtil videre er vist at Romeo Beckham er en af stjernerne i Burberrys. Jeg glæder mig til at se Chanels med Stella Tennant og new-face Ondria Hardin. Det kan ikke være nogen overraskelse at min favorit er Saint Laurents skarpt efterfuldt af Givenchy. Saint Laurent vinder pga. Anja, som jeg er besat af.

1. Givenchy/ 2. Saint Laurent/ 3. Louis Vuitton/ 4. Marc Jacobs/ 5. Burberry/ 6. Dolce et Gabbana/ 7. Miu Miu/ 8+9. Prada

The Spring 2013 campaigns are starting to appear and the biggest news so far is – I guess – that Romeo Beckham is one of the stars at Burberry. I’m really looking forward to seeing the Chanel one – with Stella Tennant and new-face Ondria Hardin. I guess, it’s no surprise that my favorite campaign is Saint Laurent with Givenchy as a very close second. Saint Laurent wins because of Anja who I’m kinda obsessed with.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT LOOK