THOSE HAIRY THINGS

THE PERFECT LOOK

Stærke, klare farver, et klassisk sort pencilskirt og skødeløst hår, egentlig er opskriften ret enkel, men et look der fungerer. Candice Lake får for øvrigt alt for lidt opmærksomhed herhjemme, hun er tidligere model nu blogger og fotograf og afsindig dygtig. Se bare lyset her. Så smukt.

Strong bright colors, a classic black pencil skirt and casual hair might be the recipe for the perfect look. Rather simple but a lot of impact. Candice Lake is getting way to little attention if you ask me. She’s a former model, now photographer and really talented. Just look at the light in this photo. I love it. 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THOSE HAIRY THINGS