COMMES DES GARCONS 2

CHRISTMAS WISHLIST

I torsdags hentede jeg årets største julegaveønske, nemlig en lille cavalier-hvalp. Nu er mine forældre dog begyndt at spørge efter mine andre ønsker og af den grund er jeg gået i tænkeboks. Jeg ønsker mig aldrig tøj til jul, mest af alt fordi jeg bliver så hidsig over at betale fuld pris for noget, der bliver sat ned den 28. dec. Derfor består mine ønskeseddel oftest af bolig-sager. Der er dog sneget sig en enkelt jakke og et armbånd ind, men lur mig om jeg ikke får købt ihvertfald jakken inden. Man kan aldrig få for mange læderjakker (Caroline, jeg bebrejder dig for den). Jeg har en svaghed for duftlys og er besat af Margiela-home-design. Hvis I for øvrigt mangler julegave-ønsker, så kan jeg maks anbefale Kate: The Kate Moss book og Chanel: The Little Black Jacket. Så fine.

1. Maison Martin Margiela book
2. Diptyque scented candle
3. Byredo scented candle
4. Diptyque Patchouli room spray
5. Maison Martin Margiela ostrich-feather-pen & goose-feather-pen
6. Topshop Croc Quilted Bomber Jacket
7. Mansai screw cuff
8. Maison Martin Margiela Russian dolls
9. Maison Martin Margiela giant snowball

Thursday I picked up my biggest Christmas wish this year: a little cavalier-puppy. But now my parents and friends are asking about what else I wish for and for that reason I thought it was time for a X-mas wishlist. One thing that’s never on my wishlist is clothes. Mostly because I don’t want to pay full-price for something that’s gonna end up on sale four days after I receive it. That’s why I mostly wish for things for my home. However never a rule without exceptions… a leather jacket and a gold bracelet have sneaked in but I’m mostly likely gonna end up buying at least the jacket before anyway. And seriously, you can never have to many leather jackets (and yes Caroline, I blame you for that one). I love with scented candles and have a passion for Margiela-home-design. If you don’t know what to wish for, I can recommend Kate: The Kate Moss book and Chanel: The Little Black Jacket. They’re really good.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COMMES DES GARCONS 2