COMMES DES GARCONS 2

COMMES DES GARCONS 2

BEAUTY // December 4th 2012

En af mine favorit-parfumer er Comme des Garcons scent 2. Den er unisex og dufter himmelsk. Hver gang jeg tager den på, får jeg simpelthen så mange associationer, da der af en eller anden grund er virkelig mange minder forbundet til netop den duft. Jeg er så vild med den, at jeg også har købt den som duftlys.

One of my favorite parfumes is the Comme des Garcon scent 2. It's unisex and smells absolute divine. Each time I wear it, I'm overwhelmed with memories. So weird how a perfume can have that effect on you. I love it so much so I had to get the scented candle as well.

Picture: Onandbeyond

COMMENTS (0)
Fields marked with * must be filled out. Your e-mail will not be shown on the site and will never given to anyone.

Personal favorites

LOOK

Knitted Dress

August 22nd 2016

FASHION

Aesop

May 22nd 2016