ALEXANDER WANG FOR BALENCIAGA

COMMES DES GARCONS 2

En af mine favorit-parfumer er Comme des Garcons scent 2. Den er unisex og dufter himmelsk. Hver gang jeg tager den på, får jeg simpelthen så mange associationer, da der af en eller anden grund er virkelig mange minder forbundet til netop den duft. Jeg er så vild med den, at jeg også har købt den som duftlys.

One of my favorite parfumes is the Comme des Garcon scent 2. It’s unisex and smells absolute divine. Each time I wear it, I’m overwhelmed with memories. So weird how a perfume can have that effect on you. I love it so much so I had to get the scented candle as well.

Picture: Onandbeyond

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALEXANDER WANG FOR BALENCIAGA